Boels Rental

Over Boels Rental

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf, met meer dan 400 filialen in 11 Europese landen. Bij Boels Rental werken ruim 4.000 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent.

Machineverhuur is en blijft de core business van Boels Rental. Vanuit de meer dan 400 filialen in Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Italië, Slowakije en Zwitserland verhuurt Boels de meest moderne en nieuwste machines en gereedschappen. Vanzelfsprekend wordt het verhuurassortiment continue uitgebreid en aangevuld, zodat altijd met het beste materieel gewerkt kan worden en het assortiment perfect aansluit op de behoeften van de klanten.

Het Boels Rental Young Management Program

‘From scratch’ beginnen in een uitvoerende functie, diverse afdelingen van de organisatie verkennen, leren van je ervaringen en geleidelijk aan doorgroeien naar een midden- of hogere managementfunctie. Menig directielid van Boels Rental is je voorgegaan. Bij Boels word je namelijk gevormd door het werk te doen, door te ontdekken en voortdurend buiten je comfortzone te opereren. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je een organisatie pas écht leert kennen en begrijpen als je persoonlijk ondervindt wat er op de werkvloer gebeurt en inzicht krijgt in de werkzaamheden van je collega’s.

Het Boels Rental Young Management Program gééft je die mogelijkheid. Met dit traject willen we talenten die het potentieel, de drive en de ambitie hebben om in de toekomst een midden- of hogere managementpositie binnen ons bedrijf te bekleden, de kans bieden om deze basis te vormen.

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over het Boels Young Management Program kijk dan op: www.boelsjobs.nl/10056/Young-Management-Program.html