company cases

Wil jij beleven hoe het is om bij EY te werken? Kom dan naar de company case van EY en neem een kijkje in de financiële dienstverlening. Met 212.000 medewerkers wereldwijd is EY toonaangevend in assurance, tax, transactions, advisory en financial services en wordt daardoor dan ook gerekend tot de Big Four.

De company case van EY biedt jou de mogelijk om kennis te maken met deze grote multinational en hun werkzaamheden op het gebied van accountancy. Diverse accountants zullen deze dag dan ook paraat staan om al je vragen over het bedrijf te beantwoorden. Zowel tijdens de case, maar ook tijdens de informele lunch. Word jij namelijk geselecteerd voor de company case van EY, dan ben je gelijk uitgenodigd voor de lunch die hier aan vooraf gaat.

Oftewel, ben jij geïnteresseerd in een case op het gebied van accounting, bij een grote speler als EY? Schrijf je dan gelijk in en upload je cv.

Met een omzet van 33 miljard euro en 77.000 werknemers wereldwijd is Mars, Incorporated een van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Met grote merken als Snickers, M&M’s, Pedigree, Whiskas en Uncle Ben’s en een unieke bedrijfscultuur, is Mars Inc. wereldwijd al jaren een toonaangevende werkgever. Tijdens het Februaricongres krijg je de kans een kijkje in de keuken te nemen, en leer je bovendien het uitdagende European Finance Development Program kennen. Deze dag is dé kans om jezelf op de kaart te zetten als onze nieuwe Trainee of starter.

Denk jij dat je klaar bent voor deze uitdaging? Wil je ervaren hoe het is om aan het roer te staan van een van de bekendste merken ter wereld? En ben je een Economics and Business student, bij voorkeur in de laatste fase van je studie? Schrijf je dan in voor de company case van MARS!

simon kucherUniPartners

Maak kennis met Strategy Consulting via Simon-Kucher & Partners, het internationale strategie adviesbureau op gebied van strategy & marketing consulting en wereldwijd marktleider als het gaat om pricing. Sinds de oprichting in 1985 is Simon-Kucher & Partners onafgebroken gegroeid tot een organisatie met kantoren in 29 landen wereldwijd.

Klanten zijn multinationals in uiteenlopende sectoren, zoals FMCG, retail, media, industrie en (financiële) dienstverlening. De projectteams bestaan uit veelzijdige, talentvolle en gedreven academici. Simon-Kucher zal in samenwerking met Unipartners Tilburg een workshop verzorgen over projectmanagement.

Ben jij geinteresserd in strategy consulting, ben je benieuwd hoe Simon-kucher projecten aanpakt, of wil je weten wat projectmanagement inhoudt en de mogelijkheden zijn meld je dan snel aan voor de company case van Simon & Kucher!