Het Februaricongres

Het Februaricongres is een jaarlijks terugkerend evenement in Tilburg wat zich richt op de trends op de arbeidsmarkt. Hierbij wordt het toekomstperspectief van de student behandeld. Door middel van interessante sprekers en interactieve, door bedrijven verzorgde, workshops biedt Het Februaricongres de student de perfecte mogelijkheid om zich te verdiepen in een actuele trend en om in contact te komen met aansprekende bedrijven. Het thema van vorig jaar luidde; ‘BAANBREKEND. Welke invloed heeft de vierde industriële revolutie op jouw carrière?’

Jerre Maas

“Voor de tweede keer heb ik de eer gehad Het Februaricongres in goede banen te mogen leiden. Net als de vorige keer was alles tot in de puntjes verzorgd; toffe workshops die op tijd klaar waren, inspirerende sprekers en een uitmuntende organisatie die sponsoren, sprekers en gasten in de watten wisten te leggen.”

Young Talent Factory

“Young Talent Factory heeft een inspirerende workshop gegeven op Het Februaricongres. Dankzij het enthousiaste team verliep de samenwerking vlekkeloos. Vanuit het publiek hebben wij enthousiaste geluiden gehoord over de workshop en hebben meerdere studenten zich direct ingeschreven voor een vervolgworkshop van Young Talent Factory. Namens de organisatie bedanken wij Young Talent Factory voor hun bijdrage aan Het Februaricongres!”

Polle de Maagt

“Een warme deken. Dat blijft me bij van Het Februaricongres. Als van-oorsprong-Tilburger die tegenwoordig de wereld over reist, was het fijn terug thuis komen – een gigantische zaal met gretige studenten, een boeiend en actueel onderwerp, een superstrakke organisatie en een goede borrel om alles af te sluiten. Warm aanbevolen.”