Masterclasses

Tijdens het Februaricongres zullen er ook dit jaar weer verschillende masterclasses aangeboden worden. Hieronder ziet u welke bedrijven er allemaal een masterclass komen geven tijdens Het Februaricongres: The green edition.

Samen met Hostel Roots zal Rabobank een masterclass komen verzorgen over het duurzaam en toekomstgericht opzetten van een nieuw bedrijf! 

Timber and Building Suplies (TABS) is marktleider op het gebied van houthandel. Met deze positie kunnen zij deze markt beïnvloeden en consumenten laten nadenken over duurzame, andere opties dan zij in eerste instantie gewend zijn. Bij deze interactieve masterclass zullen zij jullie in samenwerking met Pontmeyer o.a. over dit onderwerp laten nadenken en uitleggen hoe zij dit doen.

Fujifilm is al druk bezig om als bedrijf te verduurzamen. De meeste mensen kennen Fujifilm van de oude filmrolletjes en hedendaagse foto’s. Maar wist je dat de filmhandel nog maar 1% van de omzet van Fujifilm beslaat? Op 28 februari komen zij uitleggen wat ze nu doen en hebben ze een interessante case over duurzaamheid binnen Fujifilm. 

Claassen Logistics is al decennia een toonaangevend transportbedrijf in Tilburg en samen met de Nederlandse overkoepelende transportorganisatie TLN gaan zij tijdens hun masterclass op een interactieve manier in op de ontwikkelingen binnen deze sector en hoe dit jouw dagelijks leven beïnvloed!

PwC behoort met een jaarlijkse omzet van 35 miljard euro tot de Big Four accounting firms wereldwijd, maar ze zijn altijd op zoek naar nieuwe ambitieuze mensen. Op het Februaricongres 2018 gaan zij samen met studenten werken aan een consultancy case gericht op een duurzame toekomst.

Wederkerend op het Februaricongres is Defensie! Ook dit jaar zullen zij een interessante en interactieve masterclass geven. Hoe zorg je ervoor dat de mensen binnen je organisatie kunnen groeien en het maximale uit zichzelf kunnen halen? Benieuwd hoe Defensie dit aanpakt of heb je hier zelf nieuwe ideeën voor? Op 28 februari licht Defensie toe hoe zij dit soort uitdagingen aanpakken.