Stichting Move

Ben je klaar voor een ervaring die jouw kijk op Rotterdam zal veranderen? Wil je je talenten ontwikkelen, je netwerk vergroten en daarmee werken aan je cv? Dan is een Move-project iets voor jou! 

Met Stichting Move zet je een kortlopend maatschappelijk project op met kinderen van een groep 7 of 8 uit een minderbedeelde wijk in Rotterdam. Samen met hen bedenk en organiseer je iets positiefs voor de buurt waarin de kinderen wonen. Dit kan bijvoorbeeld een dinershow zijn voor ouderen of het maken van een graffitikunstwerk! Daarnaast geef je de kinderen een kijkje in het leven van een student. Bijvoorbeeld door een bezoek aan de universiteit, hogeschool of een studentenhuis. 

Tijdens een Move-project leer je hoe je je omgeving kunt motiveren en activeren om samen iets te bereiken en doe je ervaring op in projectmanagement. Je wordt tijdens het project gecoacht en begeleid door een projectcoördinator van Move die je helpt je talenten in te zetten. 

We zijn op zoek naar 5 of meer studenten van RSG die deel willen nemen aan een Move-project in de periode van februari 2019 tot juni 2019 Gemiddeld kost een project je 2 à 4 uur per week. 

Meer weten? Kijk op www.stichtingmove.nl/studenten. Aanmelden? Mail dan naar vpsen@hetrsg.nl