Het Februaricongres

Het Februaricongres is een jaarlijks terugkerend evenement in Tilburg wat zich richt op de trends op de arbeidsmarkt. Hierbij wordt het toekomstperspectief van de student behandeld. Door middel van interessante sprekers en interactieve, door bedrijven verzorgde, workshops biedt Het Februaricongres de student de perfecte mogelijkheid om zich te verdiepen in een actuele trend en om in contact te komen met aansprekende bedrijven. 

Jerre Maas

“Voor de tweede keer heb ik de eer gehad Het Februaricongres in goede banen te mogen leiden. Net als de vorige keer was alles tot in de puntjes verzorgd; toffe workshops die op tijd klaar waren, inspirerende sprekers en een uitmuntende organisatie die sponsoren, sprekers en gasten in de watten wisten te leggen.”

Young Talent Factory

Young Talent Factory heeft een inspirerende workshop gegeven op Het Februaricongres. Dankzij het enthousiaste team verliep de samenwerking vlekkeloos. Vanuit het publiek hebben wij enthousiaste geluiden gehoord over de workshop en hebben meerdere studenten zich direct ingeschreven voor een vervolgworkshop van Young Talent Factory. Namens de organisatie bedanken wij Young Talent Factory voor hun bijdrage aan Het Februaricongres!”

Polle de Maagt

“Een warme deken. Dat blijft me bij van Het Februaricongres. Als van-oorsprong-Tilburger die tegenwoordig de wereld over reist, was het fijn terug thuis komen – een gigantische zaal met gretige studenten, een boeiend en actueel onderwerp, een superstrakke organisatie en een goede borrel om alles af te sluiten. Warm aanbevolen.”
Editie 2019: Baanbrekend
Op 21 Februari 2019 werd de 12e editie van Het Februaricongres georganiseerd bij Van der Valk Tilburg. De trend ‘digitale revolutie’ werd deze editie behandeld. Vragen als ‘welke invloed heeft digitalisering op jouw baan?’ en ‘hoe wordt jij future ready?’ werden onder andere afgelopen jaar beantwoord. Er waren workshops te volgen van KMPG Nederland, Rabobank, MindLabs, Badreddine Tazrouti, TABS Holland, Young Talent Factory en Frisse Blikken. Daarnaast waren topspreker Polle De Maagt en minister Koolmees aanwezig. Het was een geslaagde editie!

Voorzitter: Naomi de Fouw
Commissaris extern: Sietske Brinksma
Penningmeester: Bernhard Toering
Programma coördinator: Dionne Heuts
Evenement coördinator: Maxime van Esch
Promotie commissaris: Anouk Bouma