Workshop: Badr Tazrouti

Badreddine Tazrouti

Badr is een Blockchain specialist en trainer die als een van de eerste studenten in Nederland zijn masterscriptie over het onderwerp blockchain heeft mogen schrijven. Hij is in staat om complexe technologische aspecten in Jip en Janneke taal uit te leggen, een heeft tientallen (internationale) lezingen, presentaties en trainingen gegeven aan bedrijven en overheidsinstellingen, voor directieleden, innovatiemanagers, rechters en beleidsmakers over de werking, trends, impact en mogelijkheden van Blockchain technologie.

Badreddine is de co-organisator van www.BIC18.nl, het grootste Blockchain congres van Nederland waar meer dan 400 personen en 75 organisaties, bestaande uit startups, universiteiten, overheidsinstellingen en corporates, bij elkaar komen om de laatste ontwikkelingen en doorbraken te bespreken op het gebied van Bitcoin en Blockchain technologie. Hij is daarnaast ook bestuurslid bij het Blockchain Student Network, een initiatief dat studenten helpt om Blockchain technologie (beter) te begrijpen en toe te passen voor academische onderzoeksdoeleinden (bijv. scripties).

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op zijn site!

Workshop
De Blockchain-workshop zal met een korte introductie over de Blockchain starten, waarna we over zullen gaan tot de quiz. Het betreft een online quiz, en daarom is een opgeladen telefoon een must! De deelnemers zullen in teams van drie verdeeld worden. Na afloop van de quiz worden de vragen behandeld en zullen de teams die het juiste antwoord gekozen hebben toelichting geven aan de rest van groep. Het winnende team krijgt een kleine prijs, en ook zal er een troostprijs zijn voor het team wat als laatste eindigt.