Workshop: Building Blocks

Building Blocks

Op Het februaricongres: the green edition (2017) was Merwin de Jongh, oprichter van Building Blocks, aanwezig als spreker. Aankomend jaar is Building Blocks op Het Februaricongres en jij kan een workshop van hun volgen. Building Blocks is een data-science bedrijf uit Tilburg, met een tweede locatie in Amsterdam. Building Blocks biedt haar klanten nauwkeurige consumenten voorspellingen waardoor zij in staat zijn om klantgerichter te worden en gemakkelijker resultaten te behalen. 

Building Blocks vindt het belangrijk dat haar werknemers een unieke en vrije werkomgeving waarin ze voortdurend concentreren op het ontwikkelen van vaardigheden. Binnen het bedrijf heeft iedereen de vrijheid om zijn eigen taak te ontwerpen en uit te voeren, waarbij plezier en het vieren van prestaties iedereen motiveert.


Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op de site van Building Blocks!

Workshop

Tijdens de workshop krijg jij mee hoe het ontwikkelen van vaardigheden terugkomt op de werkvloer. Hier leer je effectief doelen stellen in verschillende aspecten van je leven, en hoe je keuzes kunt maken tussen verschillende taken om de juiste doelen te behalen.