Workshop: Freshheads

Freshheads

Wij versnellen digitale innovatie! Samen met de tofste opdrachtgevers zoeken, ontdekken en grijpen wij kansen. Het resultaat? Relevante digitale oplossingen die echt waarde toevoegen.

Wie wij zijn? Een digitaal bureau waar digitaal niet op nummer één staat? Yup, dat zijn wij. Noem ons eigenwijs, maar wij zijn ervan overtuigd dat gebruikers altijd centraal moeten staan in plaats van de oplossing zelf.

Waar wij in geloven? Wij geloven in ontdekken, onderzoeken en ontmoeten. Wij willen alles van organisaties en hun klanten weten. Vanuit die nieuwsgierigheid zien wij kansen op plekken waar anderen niet kijken en helpen we klanten relevant te blijven.

Hoe wij dat aanpakken? Vanuit ons karakteristieke kantoor in Tilburg werken wij in hechte teams, waarin meerdere disciplines samenkomen: strategen, developers en designers. Onze teams hebben de juiste skills om nieuwsgierigheid binnen organisaties aan te wakkeren en kansen te grijpen.


Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op de site van Freshheads!

Workshop
Een tijd geleden kwam een team met de vraag: mogen wij een onbeperkt aantal vakantiedagen? Nou ja, natuurlijk! Dat gaan we gewoon eens proberen. Inmiddels zijn we hier een half jaar mee aan het experimenteren. En tot nu toe zijn de resultaten heel verrassend.

Wat gaan we precies doen tijdens de workshop? We gaan op een leuke actieve manier met elkaar in gesprek over het concept “onbeperkte vakantiedagen”. Denken jullie dat dit werkt en zou je het zelf fijn vinden? Is dit iets waar potentiële Heads echt op zitten te wachten? De nieuwe generatie werknemers heeft hier misschien wel hele andere ideeën over dan wij.

Lijkt je dit interessant? Wil jij weten waarom we hiermee bezig zijn en hoe het nu gaat met het team dat dit experiment doet? Meld je dan zeker aan voor onze workshop.