Workshop: Inhealth

Inhealth

Inhealth is een vooruitstrevend adviesbureau dat zich richt op vraagstukken op het gebied van vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Dit zijn voor ons waardevolle thema’s om organisaties te ontwikkelen. De prestaties van organisaties en de mensen die daar werken staan daarbij centraal. Wij zijn co-creators: samen met onze klanten gaan we op zoek naar de essentie van een gezonde bedrijfsvoering. Dit doen we vanuit de overtuiging dat goed werkgeverschap én goed ondernemerschap hand in hand gaan.


Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of kijk op de site van
Inhealth!

Workshop

Werkdruk is een ‘hot topic’. Lerarenverpleegkundigen en rechters hebben de afgelopen jaren gestaakt om de werkdruk in hun sector aan te pakken. Hun ervaren werkdruk zorgt voor stress en waarschijnlijk ook voor burn-outs. Maar staken alleen is waarschijnlijk niet voldoende. Meer loon, en waardering, is fijn, maar ook dat gaat de stress niet oplossen. Wat dan wel? 

Inhealth neemt jullie mee hoe het aanpakken van deze vraagstukken en problemen in zijn werk gaat. Welke systemen, welke structuren, welke culturen moeten aangepakt worden? Hoe moeten organisaties hiermee omgaan? Wat zijn concrete oplossingen of oplossingsrichtingen? En hoe krijg je grip op een dergelijk probleem en help je een organisatie om stappen te maken richting succes?

Leer het vak van consultant in deze bijzondere tijd en leer er zelf, als persoon, ook nog wat van!