Workshop: KPMG

KPMG

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. Ze bundelen de expertise van 162.000 professionals in 155 landen. De focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen.

Als vertrouwde partner denken de professionals van KPMG met mee over kansen en risico’s. Zij scheppen orde in complexiteit, geven advies over wet- en regelgeving en helpen navigeren onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om grote (inter)nationale ondernemingen of middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties of overheden.

Bij KPMG Nederland werken ruim 2.800 gedreven medewerkers. Het zijn deze mensen die van KPMG een bijzonder bedrijf maken. Het gaat om professionals die betrokken zijn, goed zijn in hun vak en samen gaan voor een tastbaar resultaat, met een heldere en gezond kritische aanpak. Zij zorgen ervoor dat de dienstverlening van KPMG aan de hoogste normen voldoet.

Je leest er vaak over in de krant: ingrijpende organisatorische transformaties. Op het moment dat een bedrijf naar buiten treedt met het nieuws dat processen worden gerobotiseerd, een reorganisatie gaat volgen, het bedrijf overgaat op een nieuwe IT infrastructuur of processen worden overgenomen door een ander bedrijf, dan is daar al een traject aan vooraf gegaan. En is KPMG betrokken in de voorbereidingen en de implementatie van de gekozen oplossing.

Workshop Global Business Services – HR

De workshop gaat over HR transformatie. Robotics zijn geen toekomst meer, het hoort bij de normale bedrijfsvoering. De meeste CIO’s zeggen dat Robotics tot meer banen gaat leiden, een groot deel van de HR Execs zijn van mening dat er banen zullen verdwijnen. Wie heeft er gelijk? Wat is de impact van Robotics en AI op de organisatiestructuur en de functies die we nu kennen? En wat betekent dat voor de HR functie zelf? Als consultant van KPMG ga jij de organisatie helpen met het opstellen van de strategie voor de HR Transformatie: hoe ziet de nieuwe HR functie er uit? Welke rollen hebben we nodig en welke kanalen moeten worden gebruikt? Zet jouw toekomstvisie in om de organisatie klaar te stomen voor wat komen gaat!

Workshop Digital Sourcing

Deze workshop gaat over oplossingen binnen Digital Sourcing. Zowel in de private als publieke sector worden diensten en producten steeds meer digitaal. De afhankelijkheid van de business op IT en onderliggende IT leveranciers wordt groter. Daarnaast bieden IT leverancier (traditionele en nieuwe leveranciers/start-ups) steeds meer – snel elkaar opvolgende – innovatieve oplossingen. Wat is de impact van deze verandering op de wijze waarop een organisatie samenwerkt met IT leveranciers? Hoe beïnvloedt dit de interne IT functie? Als consultant van KPMG help jij organisaties met het ontwerpen van  de interne IT organisatie om ervoor te zorgen dat de IT dienstverlening adequaat wordt geleverd en het landschap van IT leveranciers effectief wordt geselecteerd en georkestreerd. Zet jouw toekomstvisie in om IT organisaties klaar te stomen voor de Digitale revolutie!

Ben je een masterstudent op zoek naar een (afstudeer)stage of consultancy functie? Op het Februaricongres bestaat de mogelijkheid direct te solliciteren bij KPMG! Na je aanmelding ontvang je hierover een mail!