Workshop: MannaertsAppels

MannaertsAppels
Betrokken, gedreven en integer: dat zijn de advocaten van MannaertsAppels. Wij zijn een regionaal en hedendaags advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Breda waarin ondernemende advocaten samenwerken voor én met ondernemende cliënten. Wij adviseren, procederen en organiseren voor onze cliënten. Dat doen we snel, praktisch en gericht op het vinden van een oplossing. Binnen ons advocatenkantoor werken we in de secties aansprakelijkheid en letselschade, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoed.

Ons kantoor zet hierbij ook stevig in op het opleiden van jonge advocaten en MannaertsAppels is wellicht zelfs het kantoor met het grootst aantal advocaat-stagiairs in de regio. Zo start er in maart 2020 een nieuwe lichting van vier advocaat-stagiairs met de beroepsopleiding. Binnenkort eindigt de stage van een aantal kantoorgenoten en zij blijven aan kantoor verbonden als medewerker. Tevens biedt ons kantoor getalenteerde juristen in spé de mogelijkheid om met een studentstage kennis te maken met de dynamische alledaagse praktijk van onze advocaten.

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op de site van MannaertsAppels!

Workshop
Als student ga je je binnenkort oriënteren op de arbeidsmarkt en wellicht heb je via diverse bijbanen al het een en ander gezien van de arbeidsmarkt. Als je je gaat oriënteren, kun je tegen diverse arbeidsrechtelijke vragen aanlopen. Waar heb je rekening mee te houden? Hoe onderhandel ik over bijvoorbeeld mijn startsalaris? Heb ik wel iets te onderhandelen? Welke contractvormen zijn er en welke past bij mij als persoon? Hoe zit het met de platformeconomie en andere ontwikkelingen in de maatschappij? Hoe zit het met zaken als proeftijd en contracten voor bepaalde tijd? Kortom, wat zijn jouw rechten?

Annemieke Siebrand en Madelein van der Velden van MannaertsAppels Advocaten nemen jullie mee in de diverse vragen waar je tegenaan zou kunnen lopen. Schrijf je in voor de interactieve workshop van MannaertsAppels Advocaten en kom in aanraking met een inspirerende werkomgeving!