Workshop: Rabobank

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.

De Rabobank gaat voor een betere wereld waar we samen aan werken. Het gaat om jou, om elkaar, om je leefomgeving en om de wereld. Daarom zet de Rabobank de komende jaren haar kennis, netwerk en financiën in om maatschappelijke problemen aan te pakken binnen vier thema’s; voedselzekerheid, zelfredzaamheid, duurzaam ondernemerschap, en lokale leefomgeving.

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of ga naar de site van Rabobank!

Workshop Rabobank en OPLAAD.net
Tijdens deze workshop ga je actief aan de slag met het door ontwikkelen van een onderneming en werk jij samen met je medestudenten aan een oplossing voor een technologische challenge van opdrachtgever OPLAAD.net. Hoe verzamel je het startkapitaal voor deze investering? Aan het einde van jullie pitch hoor je of jouw idee ‘gefund’ is door de Private Investor, de investeringsmaatschappij, je medestudenten en de bank. De groep die dat lukt wint een leuke prijs!

Meer weten? Ga naar de site van OPLAAD.NET!