Workshop: Supply Value

Supply Value
Supply Value is een adviesbureau op het gebied van procurement, performance-, supply chain management en digital. Wij bij Supply Value zijn aanpakkers en zijn niet bang te falen, integendeel zelfs. Wij zijn er van overtuigd dat falen niet bestaat, maar dat het een leermoment is binnen jouw persoonlijk leerproces. Wij zijn een open organisatie en nemen de ruimte te experimenteren en te leren. Werkplezier en kwaliteit van ons werk staan voorop. Wij zorgen ervoor dat strategie echt werkt en dat onze klanten duurzaam resultaat realiseren door onze aanpak die uitgaat van denken doen en draagvlak.

Werken bij Supply Value betekent werken in een team van gedegen hoogopgeleide professionals die continue bezig zijn met het ontwikkelen van zichzelf, onze organisatie en onze klanten. Wat onze mensen kenmerkt, is dat zij allen beschikken over bepaalde values. Values zijn persoonlijke eigenschappen die de basis vormen voor een match met het zowel het team als met de organisatie.

Vier dagen per week werken onze consultants aan uitdagende opdrachten bij de klant. Wij richten ons primair op de top 500 organisaties met een vestiging in Nederland in zowel de profit als non-profit sector. Opdrachten kunnen zowel individueel als in teamverband zijn, hierbij kan je denken aan: het uitvoeren van een inkoopanalyse, het begeleiden van de implementatie van een nieuw systemen, het leiden van een besparingsoperatie, het optimaliseren van processen of het maken van een make or buy analyse.

Op vrijdagen werken we met elkaar aan het bouwen van de organisatie, delen we ervaringen over bijvoorbeeld complexe vraagstukken bij de klant. Daarnaast is het mogelijk om je te ontwikkelen op gebieden waar jouw interesses liggen. Deze dag sluiten we vaak af met een gezellige borrel.

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op de site van Supply Value!

Workshop
Tijdens de workshop wordt ingegaan op hoe je je tijd goed en efficiënt kunt indelen, zodat je genoeg tijd hebt jezelf te ontwikkelen, plezier te hebben in je werk en voldoende vrije tijd over te houden.