Workshop: TABS

TABS Holland

Tabs Holland is toeleverancier voor bouwend Nederland en marktleider in de branche. Dat is geen doel op zich maar wel goed om te vermelden. Bovenal is Tabs Holland een handelsorganisatie, handel drijven is wat ze het liefste doen en waar ze ook goed in zijn. Altijd vanuit het samenspel met de klant, en met oog voor de lange termijn relatie. Iedere dag verkoopt Tabs Holland oplossingen aan hun klanten: een combinatie van hun producten en de waarde die ze voor onze klanten kunnen toevoegen.

Tabs is een dynamisch, maar ook traditioneel bedrijf dat voortdurend op zoek is naar nieuwe kansen in de markt en ruimte geeft aan zijn medewerkers om hieraan invulling te geven. In alle initiatieven die ze ondernemen willen ze de beste zijn.

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of kijk op de site van TABS!

Workshop
Vanuit het thema ‘vinden, binden en boeien’ krijg je meer te horen hoe Tabs hun HR proces digitaliseert. Onder het thema ‘vinden’ kun je de werken bij sites verstaan die gekoppeld zijn aan hun ATS systeem, waardoor Tabs op zoek kan naar beste kandidaten voor hun vacatures. Vanuit het thema ‘binden’ heet Tabs hun nieuwe medewerkers welkom door middel van een onboarding app, en ze ‘boeien’ hun medewerkers door opleidingen en e-learnings aan te bieden in het learning management system.