Workshop: TryLikes

TryLikes

TryLikes, The Internet of Experience Agency, helpt bedrijven in binnen en buitenland de customer experience in de fysieke omgeving te verbeteren. Consumenten verwachten vandaag de dag comfort, snelheid en gemak wanneer ze in de fysieke wereld in aanraking komen met bedrijven. 

Om organisaties te helpen met het verbeteren van de customer experience, ontwikkelen we Internet of Things (IoT) oplossingen. Denk hierbij aan traffic tracking, mobile interaction, geo-fence technology en artificial intelligence. Als agency ontwikkelen we niet alleen deze oplossing, maar helpen we bedrijven ook met de juiste inzet, implementatie en optimalisatie hiervan.

Een van de grote vraagstukken waar we ons als agency mee bezighouden is de grote invloed die medewerkerstevredenheid en -prestatie heeft op de customer experience. Consumenten verwachten steeds meer van medewerkers, en wanneer bedrijven willen concurreren zullen medewerkers ontzettend goed moeten presteren. Tijdens de workshop bij het Februaricongres kom je alles te weten over de nieuwste manieren om zowel de medewerkers- als klanttevredenheid te verhogen. 

Werken bij TryLikes betekent werken bij een jonge en snelgroeiende onderneming waar de kansen voor het oprapen liggen. Mits je anders durft de denken dan anderen, jezelf goed kunt aanpassen aan snelle veranderingen en niet bang bent een stapje extra te zetten. 

Ben je nieuwsgierig wat wij als jonge, innovatieve onderneming doen voor de grootste retailers in Europa? Dan ontmoeten wij je graag tijdens het congres! 

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op de site van TryLikes!

Workshop
Bedrijven die investeren in medewerkersbetrokkenheid kunnen tot 200% beter presteren dan bedrijven met lage betrokkenheid. Maar welke middelen zet je in om zowel de medewerkers- als klanttevredenheid te verhogen? TryLikes, The Internet of Experience Agency, neemt je mee in de wereld van IoT (Internet of Things) om de uitdaging van een van de grootste retailers in Nederland op te kunnen lossen.