Workshop: Young Talent Factory

Young Talent Factory

YTF (ver)kent jouw talenten. Door hun netwerk van toffe organisaties kennen ze de arbeidsmarkt als geen ander, en brengen ze jou in contact met hen. YTF is een jonge organisatie, maar hebben met elkaar al meer dan twintig jaar ervaring in de arbeidsmarkt. Dit willen ze graag met jou delen! Bij YTF krijgen ze energie van het tot bloei laten komen van talent, en het leggen van connecties met organisaties. Het team is erg optimistisch en ziet kansen. Met co-creatie komen mooie samenwerkingen tot stand. Hun ambitie is om elke student of starter verder te helpen richting een droombaan. Het team experimenteert, en stopt nooit met leren en het delen van kennis.

Of het nu gaat om een stage, (bij)baan, traineeship of startersbaan, Young Talent Factory helpt je graag op weg. Door middel van gratis coaching, workshops en games verken jij jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of ga naar de site van Young Talent Factory!

Workshop
Design Thinking – wil jij leren hoe grote organisaties, zoals ABN-AMRO, werken om te voldoen aan jouw behoefte? Ben jij een creatief-denker of wil jij dit meer gaan ontwikkelen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Tijdens deze workshop leer jij door out of the box te denken, vraagstukken van organisaties op te lossen.