Workshop: Zanders

Zanders

Zanders, hét adviesbureau op het gebied van treasurymanagement, risiscomanagement en corporate finance, vindt het belangrijk dat haar werknemers werken in een energieke omgeving. Naast dat ze een professionele, dienstverlenende organisatie zijn in de financiële sector waarbij ze het werk serieus nemen, is plezier een belangrijke waarde voor Zanders. 

Binnen Zanders wordt er gestreefd naar een omgeving waarin energie, ambitie en passie een belangrijke rol spelen. De drive om te leren, te excelleren, jezelf te ontwikkelen en collega’s en klanten te helpen wordt gestimuleerd op de werkvloer. Er wordt gewerkt als één team. Het draait bij Zanders niet om individuele resultaten, maar om goed samenwerkende teams. Door samen te presteren kunnen de ambities gerealiseerd worden..Binnen Zanders is er veel ruimte voor het uiten van creatieve, innovatieve ideeën en het implementeren hiervan. 

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op de site van Zanders!

Workshop

Altijd al willen nadenken over de inrichting van je eigen bedrijf? Hoe zou jij je werknemers tevreden houden? Ga jij de andere studenten overtuigen bij jouw bedrijf te komen werken? Tijdens de workshop van Zanders ga je deze uitdagingen aan! Naast onze treasury en risk services voor financiële instellingen, corporates en publieke sector instituten, is de nieuwe branch van Zanders gericht op ‘solutions’. Jij krijgt de mogelijkheid om deze nieuwe branch in te vullen en uit te denken met veel aandacht voor het welzijn van personeel. In 2 minuten pitch jij jouw idee en overtuig jij de andere studenten om voor jou te komen werken. See you there?