Ron Meyer

Managers lopen bijna dagelijks tegen paradoxen aan: moet mijn organisatie samenwerken of concurreren, een first-mover zijn of juist fast-follower, revolutionair veranderen of eerder evolutionair? Maar ook in hun eigen gedrag worstelen ze met paradoxen: moet ik aanmoedigen of aanjagen, zelf beslissen of samen beslissen, authentiek zijn of me juist aanpassen?

In zijn presentatie zal Ron Meyer een aantal van de belangrijkste strategie en leiderschapsparadoxen de revue laten passeren, om vervolgens handvatten te bieden om zo effectief mogelijk met paradoxen om te gaan.

Fleur Huijs

In 2018 nam Fleur deel mee aan een ondernemingsproject voor jongeren. Het viel haar op dat iedereen moeite had met spreken. Ze besloot een presentatietrainingsbureau voor jongeren op te zetten: Fleur Presents.

Ze krijgt inmiddels niet alleen meer aanvragen van scholen, maar ook van ondernemers, professionals en directieleden. Zo werd Fleur Presents steeds meer uitgebreid en is het tegenwoordig een bureau waar iedereen kan leren spreken: jong en oud.

Ze heeft zich daarna verder in het vak verdiept en voltooide meerdere masterclasses, las tientallen boeken en mocht al meer dan 1000 Nederlanders helpen met leren presenteren. In april 2019 vloog ze naar Riga als vertegenwoordiger van Nederland voor een ondernemerscongres voor jongeren en werd ze 2e van het onderdeel ‘pitchen’.

Als deze vrouw ergens energie van krijgt, dan is het wel spreken. Of ze nu op het podium staat als dagvoorzitter, als presentatiecoach of als spreker bij het geven van haar eigen lezing: ze wordt enthousiast en voelt zich intens gelukkig.

Benieuwd naar de paradoxen in het bedrijfsleven die Fleur heeft meegemaakt? Koop je kaartje en wie weet word jij 6 maart net zo enthousiast als zij!

Frits Bloemberg

Als oprichter en directeur van Het Debatbureau ondersteunt Frits professionals in het uitdragen van een overtuigende boodschap. In zijn werk treedt hij op als presentator/gespreksleider, trainer en adviseur. In het verleden presenteerde hij onder meer een internationale conferentie met als hoofdspreker Kofi Annan en een debat dat werd bijgewoond door Koning Willem-Alexander.

Verder zouden jullie hem kunnen kennen als presentator van de voorrondes van BNNVARA’s Op weg naar Het Lagerhuis, de grootste debatwedstrijd van Nederland.

Ben je benieuwd hoe het verhaal van Frits jou kan inspireren om zelf tot meer overtuigingskracht te komen? Kom naar hem luisteren op 6 maart!

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, faculty member aan Nyenrode Business Universiteit en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk.

“De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk.”

Tijdens Het Februaricongres verschaft Ruud Veltenaar duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Ruud zal een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan. Wij beloven je een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat! Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?