Digital Power

Het snelgroeiende data consultancybureau Digital Power helpt organisaties van data naar doen. Als datapartner hebben ze ervaring met allerlei soorten organisaties en een breed scala van uitdagingen. Ze delen hun datakennis met betalende klanten of pro bono via hun stichting, de Digital Power Datahub.

Wil je meer weten over Digital Power, met ze samenwerken of onderdeel worden van het team van 100+ dataspecialisten? Koop een kaartje en leer ze kennen!

Inhoud workshop: in verschillende brainstorm rondes werken deelnemers in groepen toe naar een datastrategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vragen die centraal kunnen staan zijn “hoe kunnen universiteiten bijdragen aan grote maatschappelijke opgaven?”

BrightStone Group

The Future is Bright
Sustainable Solutions in Finance & Regulatory

BrightStone Group is een jonge, dynamische en snelgroeiende consultancy organisatie in Finance, Risk, Data, CDD en Compliance. Ze helpen grote financiële instellingen en snelgroeiende internationale organisaties hun ambitie om te zetten in resultaat.

Bij BrightStone Group gaan ze geen uitdaging uit de weg en zijn ze gedreven door ambitie. Ze kijken niet naar waar je vandaan komt, maar waar je naartoe wilt. Werk mee aan de meest uiteenlopende projecten voor toonaangevende organisaties in een inclusieve organisatie waar er ruimte is voor nieuwe ideeën.

Inhoud workshop: leren solliciteren!

Supply Value

Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie, advies en implementatiebureau gespecialiseerd in Procurement, Supply Chain & Operations en Digitial. Met een aanpak van denken, doen en draagvlak leveren ze advies, implementatiekracht en training en vertalen strategie naar concreet, duurzaam resultaat. Benieuwd naar de sectoren waarin ze werkzaam zijn? Neem dan ook vooral een kijkje op hun website!

High impact, Happy people
Supply Value gelooft dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. Dit doen ze met de beste mensen, beste tools, beste data en het beste netwerk. ‘We make strategy work, together!’

Inhoud workshop: t.b.a.

Freshheads

Freshheads heeft 20 jaar ervaring met digitale innovatie. Zij weten hoe je een vernieuwende digitale dienst ontwikkelt die jouw organisatie vooruit helpt. Koen Emmers (digitaal strateeg) komt in een interactieve workshop samen met jullie nadenken over “hoe kom je van een idee naar een succesvolle business?”

Inhoud workshop: platform economie.

Defensity College

Zit jij met je hoofd in de boeken én sta je met beide benen op de grond? Ook tijdens je studie kun je al echt iets betekenen voor de maatschappij. Met een bijbaan van één à twee dagen in de week ontdek je hoe het is om te werken voor een organisatie die van aanpakken weet, terwijl je jouw eigen studiekennis toepast. Kijk niet alleen toe, maar kom in actie: word militair werkstudent bij Defensie!

Inhoud workshop: t.b.a.

KPMG

KPMG Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van accountants- en advieskantoren. In Nederland, waar Piet Klijnveld in 1917 de grond legde voor KPMG, zijn ze nu met meer dan 3900 collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen helpen zij toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken.

Voor de maatschappij. Voor Nederland. Voor de wereld.

Inhoud workshop: finance en audit.