Locatie: Spectrum Live

Spectrum Live

Vanwege de situatie omtrent COVID-19, zal Het Februaricongres: Moreel Kompas dit jaar online plaatsvinden. Spectrum Live gaat ons helpen om alles in goede banen te leiden en Het Februaricongres: Moreel Kompas tot een succes te maken.

Spectrum Live is een gespecialiseerd bedrijf in het organiseren en faciliteren van online evenementen. “Wij streven er naar om op een interactieve manier de boodschap over te brengen op uw publiek. Dit kan zowel vanuit onze volledig uitgeruste studio‚Äôs als bij u op locatie. Met 20 jaar ervaring in de Event-Technology heeft Spectrum Live alles in huis om van uw online evenement een groot succes te maken.”

“Spectrum Live helpt u om flexibeler, dynamischer en toekomstbestendiger te worden en daardoor tijd en geld te besparen. De studio’s zijn modulair op te bouwen en geheel naar wens in te richten en zijn natuurlijk voorzien van de modernste technologie voor uw online evenement. Tot de mogelijkheden behoren interactieve livestreams, presentaties, trainingen, vergaderingen, talkshow-settings en nog meer. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken!”