• 18:00

   

  Inloop

  Vanaf 18:00 ben je welkom op de congreslocatie van het Koning Willem II stadion. Hier kun je je naamkaartje ophalen en plaatsnemen in de sprekerszaal. Het sprekersprorgramma begint zometeen!

 • 18:30

   

  Spreker 1

  Om 18:30 begint het sprekersprogramma. In korte, interactieve sessies luister je naar interessante sprekers die wat te vertellen hebben over het thema van de avond. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

 • 19:15

   

  Spreker 2 / Workshopprogramma

  Na de eerste spreker volgt het workshopprogramma. Je kunt meedoen aan een workshop met een bedrijf die past bij jouw studierichting. Samen met het bedrijf behandel je een case en denk je samen na over lastige en relevante vraagstukken. Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met eventuele toekomstige werkgevers! Heb je je niet aangemeld voor een workshop? Geen probleem! Het sprekersprogramma loopt gewoon door.

 • 20:15

   

  Pauzemarkt

  Nadat je naar de eerste sprekers hebt geluisterd of hebt meegedaan aan een workshop, volgt er een pauze. Op de pauzemarkt kun je vanalles doen: je kunt pauze houden, netwerken met aanwezige partijen, je cv laten checken, en allerlei kleine kraampjes bezoeken die op de pauzemarkt staan.

 • 21:10

   

  Spreker 3

  Na de pauzemarkt gaan we terug naar de zaal, daar staat een nieuwe spreker klaar om je een mooi verhaal te vertellen!

 • 21:45

   

  Spreker 4

  Het is alweer tijd voor de laatste spreker van vanavond. Geen zorgen, we hebben nog een bijzondere laatste spreker voor je in petto!

 • 22:30

   

  Netwerkborrel

  We sluiten het sprekersprogramma af en daarmee het programma van Het Februaricongres af. Voor iedereen die zin heeft volgt er een netwerkborrel. Op de netwerkborrel zullen alle aanwezige partijen, sprekers en bedrijven aanwezig zijn. Je kunt ze persoonlijk aanspreken of vragen stellen.