Workshop: Frisse Blikken

Frisse Blikken

Frisse Blikken is een bedrijf waar de werknemers met verwondering en nieuwsgierigheid om zich heen kijken. Naar de wereld van grote organisaties die te maken hebben met nieuwe uitdagingen, een wereld die vraagt om vernieuwing. Frisse Blikken werkt voor organisaties die staan te springen om de frisse blik van ondernemend talent. Je kunt bij ze terecht met vragen over het ontwikkelen van leer- en verandertrajecten, het bereiken van de moderne consument, serious gaming en gamification, procesoptimalisatie, talentontwikkeling en (arbeidsmarkt)communicatie. Uitdagingen die voor ons als nieuwe generatie heel vanzelfsprekend zijn, en waar een frisse blik behoorlijk bij kan helpen.

Frisse Blikken geeft jong talent de kans om hun ondernemersdroom waar te maken. Hoe dat werkt? Frisse Blikkers starten in dienst van Frisse Blikken. Van maandag tot en met donderdag werken ze bij de opdrachtgever. Op vrijdag investeren ze in zichzelf door aan hun persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap te werken. Het FRS-opleidingsprogramma helpt Frisse Blikkers zich verder te ontwikkelen via trainingen, opleidingen en coaching. Verder besteden ze aandacht aan acquisitie en zijn ze continu op zoek naar kansen om te vernieuwen.

Na drieënhalf jaar is het tijd voor een volgende stap, een die binnen maar ook buiten Frisse Blikken gemaakt kan worden. Sommigen maken hun ondernemersdroom waar door een eigen onderneming te starten of als ondernemend professional aan de slag te gaan. Anderen gaan binnen Frisse Blikken verder als Bliktrekker of verdiepen hun expertise als Frisse Professional.

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of kijk op de site van Frisse Blikken!

Workshop
Tijdens deze workshop zullen vragen centraal staan als: hoe kom je als bedrijf over op young professionals? Waarom is het tot dusver niet gelukt om onze pool van collega’s cultureel diverser te maken? Waar vind je talent met een grote verscheidenheid aan culturele achtergrond? We zullen aan de hand van opdrachten en stellingen met elkaar in gesprek gaan over deze vragen.