Workshop: Nationale-Nederlanden

Nationale Nederlanden

Bij NN is het ons doel om mensen te helpen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. We zetten onze middelen, kennis en relaties in voor het welzijn van onze klanten, het versterken van de maatschappij, het beschermen van het milieu, en het bijdragen aan een stabiele, inclusieve en duurzame economie. 

De wereld waarin we leven mag dan veranderen, wat er echt toe doet voor mensen, blijft hetzelfde. Familie, vrienden, liefde, gezondheid, thuis en natuurlijk werk. Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Vaardigheden en competenties ontwikkel je niet alleen op werk. Je hebt verschillende rollen in het leven en overal neem je wat van mee. Dat maakt ons allemaal anders. 

Bij NN geloven we dat verschillen ons samen beter maken en dat jij, op basis van jouw unieke talenten en perspectieven, bijdraagt aan wat echt belangrijk is. Niet voor niets is ‘You matter’ de belofte die we doen. Jij doet ertoe, in alle rollen die je vervult want wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. 

Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op de site van Nationale-Nederlanden.

Workshop
Als mensen zijn we allemaal gelijk. Maar niet allemaal hetzelfde. En dat is onze grootste kracht. 

Deze workshop richt zich op het creëren van meer bewustzijn bij jezelf over onbewuste vooroordelen. Wie ben jij versus de ander? Welke effect heeft dit op jouw handelen op het maken van jouw keuzes?