Workshop: SeederDeBoer

SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau, dat zich richt op transformaties. Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten.

Tijdens het tweejarige Consultancy Traineeship, werk je als Junior Consultant in verschillende klantopdrachten en voor meerdere opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in een rol van project- of managementondersteuning, business control, of je beschrijft en optimaliseert bedrijfsprocessen voor de klant. Je wordt vanuit onze organisatie uitgebreid begeleid, gecoacht, opgeleid en gefaciliteerd: professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal.

Werken bij SeederDeBoer

Heb je net een masteropleiding (technische) bedrijfskunde, (bedrijfs-)economie, econometrie of een soortgelijke masteropleiding afgerond? Heb je de ambitie uitdagende organisatievraagstukken aan te pakken? Ben jij een sterke persoonlijkheid en wil je in je ontwikkeling investeren? Herken jij jezelf in wie wij zijn en wat we doen? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor ons Consultancy Traineeship!

Kijk voor meer informatie over SeederDeBoer en ons Traineeship op www.seederdeboer.nl


Meer weten? Schrijf je in voor het Februaricongres via deze link of neem een kijkje op de site van SeederDeBoer

Workshop

Ben je benieuwd hoe SeederDeBoer als consultancybureau invulling geeft aan de onderwerpen als gelijkheid, openheid en inclusiviteit? En vind je het interessant om na te denken over de impact hiervan op het thema leiderschap? Meld je dan nu aan voor onze workshop en maak op een interactieve manier kennis met onze mooie organisatie en het adviesvak!