Interpolis

Interpolis is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Tilburg voorziet het bedrijf ruim 1,8 miljoen klanten van goede en betaalbare verzekeringen. Om ervoor te zorgen dat zulke verzekeringen betaalbaar blijven, is het belangrijk dat klanten zo min mogelijk risico lopen. Maar hoe beïnvloed je het gedrag van mensen? Hoe kun je mensen aansporen om minder risico’s te lopen? Deze onderwerpen komen uitgebreid terug in de workshop: 𝗚𝗲𝗱𝗿𝗮𝗴𝘀𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗯𝗶𝗷 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗽𝗼𝗹𝗶𝘀.

BDO

BDO is een internationaal netwerk van consultancybedrijven. In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Deze economie vraagt om een andere aanpak: een betere, slimmere en innovatievere aanpak. Wie succesvol wil ondernemen, moet ook zelf vernieuwen. Open staan voor verandering, stappen willen zetten, keuzes durven te maken. Deze onderwerpen sluiten mooi aan bij het thema van het congres en zullen dan ook uitgebreid aan bod komen tijdens de workshop van BDO, waarin 𝗿𝗶𝘀𝗶𝗰𝗼𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗲𝘀 centraal zullen staan.

Defensity College

Defensity College is het werkstudentprogramma van Defensie voor HBO- en WO-studenten. Het biedt tal van Nederlandse studenten een enorm unieke bijbaan en leidt hen op tot studenten. Je kunt bijvoorbeeld je technische kennis inzetten bij het ontwerpen van een communicatielijn tussen een satelliet en het mobiele grondstation. Helpen bij het schrijven van een scenario waarmee militairen hun interculturele gesprekstechnieken trainen. Duurzame innovaties bedenken om CO2-uitstoot te verminderen op een marineschip, of als historicus ervoor zorgen dat we leren van het verleden. Defensity College heeft zowel studie-specifieke als algemene opdrachten waar analytische denkkracht voor nodig is. Elke studie kan een ijzersterke bijdrage leveren aan een veiligere wereld, dus ook die van jou! Weten wat voor mogelijkheden Defensity College biedt voor jouw studententijd? Je komt het te weten tijdens de  workshop “𝗠𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝗶𝗿 𝗪𝗲𝗿𝗸𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗗𝗲𝗳𝗲𝗻𝘀𝗶𝗲”.

Fama Volat

Fama Volat is een creatief strategisch bureau met locaties door het hele land. Vanuit verschillende disciplines lost het bedrijf business-, marketing- en communicatievraagstuken op een spraakmakende manier op.Fama Volat heeft samengewerkt met tal van grote merken en bedrijven, waaronder Jumbo, Bavaria en Efteling. De workshop van Fama Volat heeft als thema “𝗕𝗿𝗮𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗥𝗲𝗰𝗹𝗮𝗺𝗲𝘄𝗲𝗿𝗲𝗹𝗱” en is in het bijzonder ontzettend interessant voor marketing-communicatiestudenten en studenten die geïnteresseerd zijn in de wereld van reclame en marketing.

MTD Water

Als Qatar voor een evenement in een kurkdroge woestijn miljoenen mensen moet voorzien van water, wie bellen ze dan? Tilburg! Het uit Tilburg afkomstige MTD Water heeft vestigingen in onder andere Brazilië, Engeland, Duitsland, Amerika en Canada en is een van de grootste spelers op het gebied van watervoorziening. Grote evenementen, waaronder het wereldkampioenschap in Qatar, verscheidene edities van de Olympische spelen, Grand Prix wedstrijden worden van water voorzien door MTD. Enorme en vooral complexe operaties, waarbij adequaat projectmanagement een must is. Hierover komt MTD een workshop geven op het congres.

KPMG

KPMG is een wereldspeler met Nederlands roots en wordt al meer dan honderd jaar erkend als autoriteit op het gebied  van boekhouding, audit, assurance en financieel advies. Toch houdt het bedrijf zich met veel meer bezig dan alleen dat. KPMG-professionals gebruiken hun uiteenlopende kennis en expertise om tal van maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Ze denken na over strategische modellen voor de toekomst van de gezondheidszorg, maatwerkalgoritmen voor betere planning van onderhoud aan 7.000 km spoorrails en werken aan een living lab vol innovatieprojecten in de Johan Cruijff ArenA om steden duurzamer te maken.

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Voor het eerst biedt Het Februaricongres ook een workshop aan voor rechtenstudenten! Mark Diebels, raadsheer in civiel recht, zal samen met een collega vanuit  Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden een workshop  geven. Toch is de workshop niet alleen relevant voor studenten die geïnteresseerd zijn in civiel recht of strafrecht. De focus van de workshop ligt namelijk niet alleen op het juridische kader,  maar vooral ook op de praktische kant van het rechtersvak: er is aandacht voor een aantal praktische zaken waar rechters tegenaan kunnen lopen. Denk hierbij aan specifieke dilemma’s die zich kunnen voordoen tijdens een zitting, of cruciale overwegingen tijdens het opstellen van een uitspraak.